HER MAJESTY

Info en tickets
DatumZa 02 maart 2024
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
CJP € 23,00
Bestel kaarten
San Francisco City Trip
Info en tickets
DatumZa 02 maart 2024
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
CJP € 23,00
Bestel kaarten
HER MAJESTY San Francisco City TripZa 02 maart 2024 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Na het succesvolle Are You Ready For The Country, waarin de country-rock centraal stond, komen de mannen van Her Majesty in het najaar van 2023 met een nieuwe voorstelling: San Francisco City Trip.

Her Majesty neemt het publiek dit keer mee op reis door het San Francisco van eind jaren ’60, begin jaren ’70. Verwacht muziek van de Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en vele andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden. Haight-Ashbury, Bay Area, hippies, Wally Heider, Monterey, Fillmore, Winterland; de stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten van over de hele wereld. San Francisco City Trip wordt verrijkt met projecties.

Her Majesty is nog lang niet klaar met alle interessante muzikale ontwikkelingen aan de Amerikaanse westkust van de jaren ’60 en ’70.San Francisco City Trip is het logische vervolg op al hun eerdere tournees.

‘Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje. Sensationeel goed gedaan.’ – de Volkskrant


‘Muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Alles messcherp. Bloedstollend mooi.’– Dagblad van het Noorden


‘Extreem goede band met superieure stem- en instrumentbeheersing. Verbluffend.’– De Stentor

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-

Her Majesty 0

Anderen bekeken ook