JACK WOUTERSE & TOEAC

Info en tickets
DatumDo 02 november 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 22,75
CJP € 19,75
Bestel kaarten
Bloedkoraal
Info en tickets
DatumDo 02 november 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 22,75
CJP € 19,75
Bestel kaarten
JACK WOUTERSE & TOEAC BloedkoraalDo 02 november 2023 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Een nieuwe muziektheatervoorstelling met Jack Wouterse en accordeonduo TOEAC, geïnspireerd op het eeuwenoude verhaal van Orpheus en Euridice.

Tuur (Jack Wouterse), een man in de herfst van zijn leven, wordt met loeiende sirenes naar de IC gebracht. Terwijl het ziekenhuispersoneel vecht voor zijn leven, wordt Tuur teruggeslingerd in de tijd, naar zijn jaren als jonge vent. De tijd waarin hij een amour fou beleefde met Meie. Het was een korte maar intens gelukkige periode vol liefde, drank en eindeloze vrijpartijen. Zij wisten het destijds zeker: zij zouden samen honderd worden. Maar toen sloeg het noodlot genadeloos toe. Meie stierf in Tuurs armen. De beoogde trouwdatum werd haar sterfdag.

Nu Tuur veertig jaar later zelf balanceert tussen leven en dood, daalt hij af naar de Onderwereld om zijn betreurde geliefde te zoeken. Als hij haar vindt, besluit hij haar tegen de regels in mee naar huis te nemen. Om dat voor elkaar te krijgen zullen Tuur en Meie een onmogelijke opdracht moeten uitvoeren.

Bloedkoraal is muziektheater over het dodelijk gif dat liefdesverdriet heet. Maar het is ook een troostrijk verhaal over de kunst van het ongelukkig zijn.

De pers over Bloedkoraal

"Heerlijk zinnelijk muziektheater tussen hemel, Hades en hospitaal" - Theaterkrant, lees hier de volledige recensie

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-


Trailer & scenefoto's

Bloedkoraal
Bloedkoraal

Anderen bekeken ook