REMLA

Info en tickets
DatumVr 17 november 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 23,00
CJP € 20,00
Bestel kaarten
REDO, DENDEN & A'DAMS ANDALUSISCH ORKEST
Info en tickets
DatumVr 17 november 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 23,00
CJP € 20,00
Bestel kaarten
REMLA REDO, DENDEN & A'DAMS ANDALUSISCH ORKESTVr 17 november 2023 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Zijn onze werelden daadwerkelijk zo verschillend, of hebben we meer gemeen dan gedacht?

Die vraag staat centraal in de autobiografische voorstelling REMLA. Gestuwd door muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest gaan dansers Redouan Ait Chitt en Denden Karadeniz – bekend in de wereld van hiphop & breaking – op zoek naar verbinding. Die zoektocht begint met het nemen van een eerste stap, met als uitgangspunt hun roots.

Over de makers:
> Internationaal gerenommeerd breakdancer Redo won in 2019 De Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansprestatie’ en ontving in 2020 een Koninklijke onderscheiding omdat hij veel jongeren, waaronder mensen met een beperking, gestimuleerd heeft om te gaan dansen.

> Denden Karadeniz is bekend van tv-programma’s als The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance en Time To Dance en is artistiek leider van het urban contemporary dansgezelschap Zero Dance Theatre.

> Het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO) treedt op van Granada tot en met Bagdad en heeft meerdere succesvolle theaterproducties op zijn naam staan, waaronder ZIEL|ROUH ,Jihad van Liefde en Hoe Ik Talent Voor Het Leven Kreeg.

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-

Trailer

Anderen bekeken ook