Evenementen

Atrium

Het Atrium is onze prachtige centrale ruimte binnen Cultura. Met een podium, sterrenhemel en open karakter is het een zeer geschikte locatie voor het organiseren van jouw evenement.

Doordat de ruimte in bijna elke gewenste opstelling omgebouwd kan worden zijn er veel mogelijkheden. Daarnaast heeft het Atrium ook een podium met multimediascherm en goede licht en geluid voorzieningen.

Vele organisaties hebben al gebruik gemaakt van het Atrium doormiddel van het organiseren van congressen, seminars, symposia, beurzen, bedrijfspresentaties, recepties en bedrijfsfeesten.

Daarnaast wordt ons Atrium ook gebruikt als ontvangt voor een voorstelling of een borrel achteraf. De ruimte is dan ingedeeld met verschillende zitjes en tafels.

CEDE 00 Cultura Ede 0 (Includie Marco Heyda)
0

Kleine Theaterzaal

De kleine theaterzaal is een multifunctioneel inzetbare ruimte voor diverse gelegenheden. Er zijn 46 zitplaatsen en de zaal beschikt over een inschuifbare tribune. Hierdoor biedt de zaal veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de organisatie van een (bedrijfs)receptie, toneel, muziek of filmvoorstellingen, diner, conferentie of een klein bedrijfsfeest.

Dans & drama zaal

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste dans & drama lokaal van het land? Cultura natuurlijk! Ons dans & drama lokaal is geschikt voor gezelschappen die een locatie zoeken met een dansvloer en een grote spiegelwand. Bij de ruimte zijn de kleedkamers inbegrepen en er is een geluidsinstallatie aanwezig.

0() 0

Evenementen in Cultura

Zij gingen je voor!

Aanvraagformulier

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw