Streaming

Streaming bij Cultura

Digitaal samen zijn vanuit thuis, ook deze mogelijkheid bieden we vanuit Cultura. Binnen een veilige omgeving bieden wij een livestream aan waarbij men online deelneemt aan een evenement dat fysiek bij ons plaatsvindt.

De opname faciliteiten bij Cultura zijn van hoogwaardige kwaliteit. Systeem bestaat standaard uit 4 remote camera’s die in HD-kwaliteit opnemen (full HD 1920 x 1080). Het geluid wordt apart gemixt waardoor er een aparte balans, inclusief reacties publiek, applaus en overige ambiance van de zaal kan worden gemaakt.

Ons team is opgeleid om voor jouw organisatie een indrukwekkende livestream te faciliteren!

istockphoto 0000 x
istockphoto x

Mogelijkheden

Bij Cultura hebben wij op het gebied van streaming veel mogelijkheden. Uiteraard is alles maatwerk en kunnen wij ook voorzien in specifieke wensen. 

  • Voorstellingen, congressen en evenementen
  • Presentaties en talkshows 
  • Vergaderingen
  • Quizen
  • Interactieve zoomsessies met grote groepen en break-out rooms
  • Gebruik van ons afgesloten V-ticket systeem voor een besloten voorstelling
  • Via VIMEO en YouTube

Prijsopgave

Elk evenement is anders. Dat betekent dat de kosten voor het produceren van livestreams erg kunnen verschillen. Wil je hier meer informatie over? Neem contact met ons op, wij vertellen graag meer! Stuur een e-mail naar verhuur@cultura-ede.nl.

On demand

Aan culturele verenigingen, amateurvoorstellingen en zakelijke verhuringen bieden wij de mogelijkheid om, naast live meekijken, de opgenomen beelden later op de website of sociale media kanalen te plaatsen.

We bieden ook mogelijkheden om voorstellingen te streamen naar ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, gevangenissen en scholen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op!