Vergaderzalen

Vergaderen, workshops en trainingen

Inspirerend en centraal

Vergaderen in Cultura 

Een training, workshop of vergadering organiseren op een inspirerende locatie? Bij Cultura beschikken wij over 4 multifunctionele zalen met alle faciliteiten binnen handbereik. Onze ruimtes en zalen kenmerken zich door de verschillende thema’s. Kies een thema passend bij de bijeenkomst en ga met een flinke dosis inspiratie naar huis!


Uitgebreide faciliteiten

✓ Multimediascherm

✓ Laptop

✓ Flipover

✓ Diverse horeca-arrangementen

✓ Vrij in te richten in elke opstelling

Onze zalen

Foyer

In onze Foyer zaal voelt het alsof je in het theater zit met onze mooie rode vloer, rode muur en theatergordijnen. Daarnaast is deze zaal voorzien van een groot multimediascherm met laptop zodat jouw presentatie goed te zien is!

Van Gogh

Kleinere vergaderingen of sessies komen bij elkaar in de van Gogh zaal. Een intieme ruimte met een prachtig schilderij op de achtergrond. De ruimte beschikt over een hoge tafel met 10 luxe barstoelen waarbij je uitgedaagd wordt om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven


De Cloud

De Cloud zaal is een unieke ruimte die elke keer een ander gevoel geeft en je meeneemt in de wereld van verbindingen. Hier leeft echt de ruimte, de lijnen en de blauwe uitstraling. De ruimte is uitnodigend voor de harde werker. Na een intensieve sessie kan men plaats nemen op de banken die te vinden zijn om zo tot rust komen.

Inspiratie

Stroom je over van ideeën en ben je op zoek naar een creatieve ruimte om een workshop of bijeenkomst de organiseren? In onze Inspiratie zaal wordt je geïnspireerd om out of the box te denken. Daarnaast kan de gehele wand achter de tribune worden gebruikt om op te schrijven en tekenen. Het is dan ook de perfecte plek om te brainstormen

Tarieven, techniek en arrangementen

Heb je een mooie zaal op het oog, dan kan je vast niet wachten om jouw bijeenkomst of vergadering in te plannen. In onze factsheets geven wij de mogelijkheden in een oogopslag weer. Zo krijg jij een helder overzicht van de prijzen en mogelijkheden. Heb jij een specifieke vraag of wens? Wij denken graag met je mee over eventuele variaties.
INCL 0 Cultura Ede (00 van 0)

Neem contact met ons op

Informatie aanvragen

Wil je een vergadering, workshop of training organiseren in Cultura? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw